Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

T-bone

T-bone

700 g
Kupite preko

Mariniran svinjski file

Svinjski file vsebuje zelo malo maščob zato moramo paziti, da ga ne prepečemo, ker je file že mariniran ne potrebujete dodatne marinade. Žar segrejemo na srednjo temperaturo (200 stopinj). Marinirano meso pečemo pribl. 20 minut oz. dokler notranja temperatura ne doseže 65 stopinj. Pečeno meso pustimo počivati nekaj minut, preden ga narežemo na medaljončke in postrežemo.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 500 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Leskovački čevapčiči

Leskovački čevapčiči Z´dežele so prava izbira za vse vrste piknikov in pojedin. Leskovački čevapčiči so klasična jed z žara, pripravljena z mešanico kakovostnega svinjskega in govejega mesa, z dodano začimbo v kateri je bolj izražen okus čebule. Po tradiciji jih ponudimo s kajmakom v lepinji. Lepinje lahko nadomestimo z domačim kruhom, ki ga popečemo na žaru. Kot prilogo k leskovačkim čevapčičem ponudimo mlado čebulo, različno sezonsko zelenjavo, pečeno papriko, ajvar in druge dobrote.

  • Leskovači čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Goveji burger

Letošnja novost, ki vas bo navdušila je Z´dežele goveji burger z angusom.  Vrhunska kakovost prvovrstne mlete govedine z angusom. Angus govedina je znana po svojo fini marmoriranosti mesa, kar pomeni, da je maščoba enakomerno razpršena po mesu. Ta marmorirana lastnost Angus goveda običajno ustvarja mehkejše, sočnejše in slastnejšo meso od drugih pasem. Kulinarično je zelo cenjena pri peki mesa, saj da maščoba, ki se opeče, mesu izjemen in poseben okus.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v kontrolirano atmosfero, pakirano po 2 kom, teža je 400 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.