Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Sarajevske pleskavice

Sarajevske pleskavice

480 g
Kupite preko

Picanha

Picanha steak ima značilno maščobno kapico. Maščobo pazljivo zarežemo in jo močno nasolimo. Pečemo na zmernem indirektnem ognju na žaru ali ponvi, 4 minute na stran ali dokler središčna temperatura ne doseže 54-56 stopinj Celzija. Postrežemo s chimichurri omako.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

Goveja žar klobasa – klasik

Goveja žar klobasa – klasik je poltrajna klobasa intenzivnega, bogatega okusa. Pripravljena je iz fino mletega govejega mesa. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: VP.

Argentinski steak

Za nepogrešljiv del gurmanskih užitkov poskusite argentinski steak Z´dežele. Argentino je ramsteak iz mesa mladih govedi, brez kosti. Je rahlo začinjen s čili soljo in dobro uležan, zato vam ni potrebno pripraviti dodatne marinade. Izdelek je bordo rdeče barve.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v skin embalažo po 1 komad, okvirna teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.