Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Rebra za žar – grill ribs

Rebra za žar – grill ribs

260 g
Kupite preko

Picanha

Picanha steak ima značilno maščobno kapico. Maščobo pazljivo zarežemo in jo močno nasolimo. Pečemo na zmernem indirektnem ognju na žaru ali ponvi, 4 minute na stran ali dokler središčna temperatura ne doseže 54-56 stopinj Celzija. Postrežemo s chimichurri omako.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

Klasične pleskavice

Klasična pleskavica je mesna dobrota za vse tiste, ki prisegajo na tradicijo. Je zmes kakovostnega mletega mesa govedine in svinjine, z dodatkom začimb.
Pleskavica je klasična jed z žara, ki jo ponudimo s kajmakom v lepinji, kot prilogo pa dodamo mlado čebulo, različno sezonsko zelenjavo, pečeno papriko, solate ali ajvar.

  • Pakirano v kontrolirani atmosferi.
  • Klasične pleskavice so pakirane v embalaži po štiri pleskavice, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Mariniran svinjski file

Svinjski file vsebuje zelo malo maščob zato moramo paziti, da ga ne prepečemo, ker je file že mariniran ne potrebujete dodatne marinade. Žar segrejemo na srednjo temperaturo (200 stopinj). Marinirano meso pečemo pribl. 20 minut oz. dokler notranja temperatura ne doseže 65 stopinj. Pečeno meso pustimo počivati nekaj minut, preden ga narežemo na medaljončke in postrežemo.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 500 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.