Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Prešana hamburška slanina

Prešana hamburška slanina

Kupite preko

Prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat je narejen iz kakovostnega svinjskega mesa, ki ga solimo, kuhamo in dimimo. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prekajena rebra

Prekajena rebra so visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času pusta in velike noči. Kakovostna svinjska rebra s slanino so soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 15 dni rinfuza, 35 v kontrolirani atmosferi, 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Delikatesna slanina

Delikatesna slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene, dimljene in stisnjene svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati. Delikatesna slanina je odlična za narezke in sendviče, drobno narezano ali sesekljano lahko dodamo tudi drugim jedem kot so enolončnice (na koncu kuhanja) in solate.

  • Rok trajanja: 45 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.