Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Pljučni medaljoni

Pljučni medaljoni

240 g
Kupite preko

Rebra za žar – grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih.
Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • Grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Argentinski steak

Za nepogrešljiv del gurmanskih užitkov poskusite argentinski steak Z´dežele. Argentino je ramsteak iz mesa mladih govedi, brez kosti. Je rahlo začinjen s čili soljo in dobro uležan, zato vam ni potrebno pripraviti dodatne marinade. Izdelek je bordo rdeče barve.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v skin embalažo po 1 komad, okvirna teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

Goveja žar klobasa – pikant

Goveja žar klobasa – pikant je poltrajna klobasa intenzivnega, bogatega, rahlo pikantnega okusa. Pripravljena je iz fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: VP.