Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Mariniran svinjski file

Mariniran svinjski file

500 g
Kupite preko

Leskovačke pleskavice

Leskovačka pleskavica je pripravljena iz mešanice kakovostnega svinjskega in govejega mesa, z dodano začimbo, v kateri je bolj izražen okus čebule.

  • Pakirano v kontrolirani atmosferi.
  • Leskovačke pleskavice so pakirane v embalaži po štiri pleskavice, v skupni teži 480g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4ºC.Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Poprov steak

Steak pečemo na zmernem ognju 3-4 minute na stran za medium stopnjo pečenosti. Postrežemo s pečeno zelenjavo po izbiri in svežo solato.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Rebra za žar – grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih.
Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • Grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.