Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

100% goveje

Goveja klobasa

Goveja klobasa

Kupite preko

Sudžuk s papriko

Bosanski sudžuk s papriko je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne ‘podkve’ in svojevrstnem rahlo pikantnem okusu. Je tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz kakovostnega fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Na otip je trd. Vonj in okus nosita značilnosti zorjenega dimljenega mesa, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah, malo je pekoč zaradi dodatka paprike. Izdelek pred uporabo olupimo, narežemo in uživamo hladnega (ovitek ni užiten).

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Goveja žar klobasa – pikant

Goveja žar klobasa – pikant je poltrajna klobasa intenzivnega, bogatega, rahlo pikantnega okusa. Pripravljena je iz fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: VP.

Sudžuk

Bosanski sudžuk je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne ‘podkve’ in svojevrstnem okusu. Je namreč tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz fino mletega govejega mesa. Vonj in okus nosita značilnosti zorjenega dimljenega mesa, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah. Izdelek je na otip trd. Izdelek pred uporabo olupimo, narežemo in uživamo hladnega (ovitek ni užiten).

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.