Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Fit šunke

Fit šunke

Fit šunke

Goveja fit šunka

Goveja šunka Z’dežele je začinjena kakovostna delikatesa, narejena iz kosov govejega mesa. Izdelek lahko uporabite na različne načine, saj je odličen tako za narezke kot tudi za sendviče. Za lahek, okusen in hitro pripravljen obrok si lahko privoščite sendvič, obložen s Fit šunko in svežo zelenjavo, ali pa zgolj rolice iz šunke, v katere zavijte svojo najljubšo, na tanko narezano zelenjavo. Za še sočnejši okus lahko dodate tudi mlečni namaz.u

Piščančja fit šunka

Piščančja šunka Z’dežele je začinjena kakovostna delikatesa, narejena iz kosov piščančjega mesa. Izdelek lahko uporabite na različne načine, saj je odličen tako za narezke kot tudi za sendviče. Za lahek, okusen in hitro pripravljen obrok si lahko privoščite sendvič, obložen s Fit šunko in svežo zelenjavo, ali pa zgolj rolice iz šunke, v katere zavijte svojo najljubšo, na tanko narezano zelenjavo. Za polnejši okus lahko dodate tudi mlečni namaz.

Puranja fit šunka

Puranja šunka Z’dežele je začinjena kakovostna delikatesa, narejena iz kosov puranjega mesa. Izdelek lahko uporabite na različne načine, saj je odličen tako za narezke kot tudi za sendviče. Za lahek, okusen in hitro pripravljen obrok si lahko privoščite sendvič, obložen s Fit šunko in svežo zelenjavo, ali pa zgolj rolice iz šunke, v katere zavijte svojo najljubšo, na tanko narezano zelenjavo. Za polnejši okus lahko dodate tudi mlečni namaz.

Premium šunka s pršutom

Premium šunka Z’dežele s pršutom je začinjena kakovostna delikatesa, narejena iz kosov svinjskega mesa. Premium šunka s pridihom Krasa združuje dva okusa v enem – nepogrešljiv okus šunke Z’dežele in pršut pršutarne Lokev.
Izdelava pršuta je prava umetnost. Narejen je iz visokokakovostnih svinjskih nog, pogosto začinjen po skrivnih družinskih recepturah ter sušen in zorjen več mesecev, preden je pripravljen za uživanje.

Premium šunka s tartufi

Premium šunka  Z’dežele s tartufi je začinjena kakovostna delikatesa, narejena iz kosov svinjskega mesa. Je prava poslastica za tiste elegantne trenutke, ko si zaželite nekaj drugačnega in prefinjenega s poudarjenim okusom. Ljubitelje tartufov ta razkošna sestavina očara s svojim intenzivnim okusom in omamnim vonjem, ki se jima ne morejo upreti, ko jih enkrat poizkusijo.